Menu

Partners

Er zijn vier vermogensbeheerders actief voor Invest Consult:

 

 

Frans Vrijvogel

Kennis is van geen waarde, tenzij je deze in de praktijk brengt.

Frans Vrijvogel Frans Vrijvogel ( 1953 ) begon zijn carrière in onroerend goed, maar maakte in 1984 de overstap naar de effectenwereld. Na diverse management functies, ook bij buitenlandse vermogensbeheerders, was hij in 1990 de drijvende kracht achter de oprichting van Invest Consult B.V. Sinds de start van de onderneming is Frans Vrijvogel meerderheidsaandeelhouder en voorzitter van de directie. Een groot deel van de clientèle, die hij acquireerde in de begin jaren, is nog steeds tevreden klant.

Tel: 076 - 54 39 660
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ted Verbunt

Wie wacht tot alle problemen de wereld uit zijn, vindt nooit een geschikt moment om te beleggen.

Ted Verbunt Ted Verbunt (1969) begon al op zijn twaalfde met zijn hobby : beleggen. Na zijn studie Financiële Economie aan de U.V.A. begon hij zijn loopbaan bij de Rabobank. Nadien heeft hij gewerkt bij Banque Paribas en MeesPierson. Sinds 2002 is hij werkzaam bij Invest Consult Vermogensbeheer B.V. als zelfstandig vermogensbeheerder. Zijn overige hobby’s zijn : zijn gezin, bridge en hockey.

Tel: 076 - 54 39 661
Mobiel: 06 - 20 44 87 52
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sebastian Pluijmert

Je kijkt naar links, dan naar rechts, nogmaals naar links en dan pas steek je over.

20 Sebastian Pluijmert (1971) was op zeer jonge leeftijd reeds geboeid door cijfertjes. Toen hij op zijn 8e de kassabonnen van de supermarkt voor de lol ging optellen op een rekenmachine, heeft zijn moeder tien jaar later die ervaring aangegrepen om een leuke opleidingsplek bij een bank aan te bevelen. Dat werd de Rabobank, waardoor Sebastian van 1991 tot het jaar 2000 actief werd voor de diverse lokale Rabobanken in het land. Hij is daar voornamelijk bezig geweest met beleggingsadvisering. De volgende stap werd een betrekking bij de VvAA te Utrecht, alwaar Sebastian samen met enkele tegelijk aangenomen collega’s aan de basis stond van een nieuw op te richten afdeling vermogensbeheer. In 2009 heeft Sebastian zich aangesloten bij Invest Consult B.V. alwaar hij in februari 2010, na goedkeuring door de AFM, statutair directeur werd.

Tel: 033 - 25 84 454
Mobiel: 06 - 57 31 51 38
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bart Cockx

Vanuit België kunnen we dezelfde dienstverlening bieden als vanuit Nederland.

Bart CockxBart Cockx (1961) studeerde economische geschiedenis aan de KU Leuven. Eind jaren '80 zette hij de stap naar de wereld van beleggingsadvies en vermogensbeheer , eerst in vooral commerciële functies, later in managementfuncties, waar hij Frans Vrijvogel leerde kennen en de relatie met Invest Consult B.V. ontstond. Bart is aktief vanuit Belgie.

Mobiel: +32 (0) 496 27 09 31
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.