Menu

Klant Worden

Ook bij Invest Consult B.V. zijn nieuwe cliënten welkom. De stappen die nodig zijn om gebruik te maken van de oplossingen van Invest Consult zijn:

  • 1)     Geef bij ons aan, wie u bent en wanneer u tijd heeft voor een gesprek, waarin wij gaan afspreken welke aanpak het beste bij u past.
  • 2)     Stuur of mail ons alvast een kopie van uw huidige portefeuille en/of van het bedrag dat u beschikbaar heeft voor beleggen.
  • 3)     Wij hebben een kopie van uw legitimatiebewijs nodig.

Indien u een (pensioen- of stamrecht-) B.V. heeft dan hebben wij ook de volgende documenten nodig:

  • 4)     Kopie uittreksel kamer van koophandel
  • 5)     Kopie statuten
  • 6)     Kopie register van aandeelhouders

Mocht u niet meer beschikken over de vereiste documenten dan kunnen wij u in contact brengen met een notaris die de documenten voor u kan opstellen.

Zit ik contractueel vast aan Invest Consult?

Sebastian Pluijmert: Het antwoord daarop is nee. U kunt te allen tijde uw geld voor andere doeleinden gaan aanwenden. Als u uw doel bereikt heeft qua beleggen en u wilt bijvoorbeeld andere uitgaven doen; u wilt voor mijn part een boot kopen of uw kinderen geld schenken, nou dan kan dat. U kunt per direct over uw middelen beschikken bij ons.

U heeft geen opzegtermijn. U kunt alle kanten op. U heeft alle vrijheid. Dan rijst de vraag natuurlijk: Hoe zit het met de kosten bij ons?

Bij ons is er de mogelijkheid om te kiezen. Wij hebben een keuzemodel. U kunt kiezen voor een vast tarief, zonder fratsen, maar u kunt ook kiezen voor een lager tarief, waarbij het variabele deel gekoppeld is aan de performance van uw portefeuille, dus dat betekent dat als het goed gaat in uw portefeuille betaalt u iets meer en gaat het minder goed in uw portefeuille, bijvoorbeeld in crisisperioden, dan betaalt u wat minder.