Menu

Invest Consult: Uw Pensioenbeheerder

Frans Vrijvogel: Doet Invest Consult aan pensioenen? Nee, maar wij beheren als vermogensbeheerder wel pensioengelden . Ondernemers, die dotteren pensioenreserves in eigen beheer in hun vennootschap en vaak wordt dat door een jonge ondernemer gebruikt om te investeren in zijn bedrijf. Dat wil zeggen dat die pensioengelden geparkeerd zijn in de magazijnen, in de voorraden van de onderneming, om de onderneming te kunnen laten groeien. Maar als de ondernemer ouder wordt, dan is het wel de bedoeling dat die pensioengelden beschikbaar zijn, om uitgekeerd te kunnen worden en dan moeten die in de vorm van liquiditeiten aanwezig zijn en dan moet je dat geld gaan beleggen en dan heb je een vermogensbeheerder nodig en in die hoedanigheid beheert Invest Consult pensioengelden.

overige dienstverlening

Pensioen in eigen beheer opbouwen

NETTO
Veel beleggers twijfelen of er later überhaupt voldoende middelen zijn bij de pensioenfondsen om zelf van een fijne oude dag te kunnen gaan genieten. Om eventuele problemen voor te zijn, is het verstandig zelf een potje op te bouwen door middel van sparen of beleggen. Als u de inflatie en vermogensrendementsheffing meerekent zal sparen betekenen dat u in feite inteert qua koopkracht in de komende jaren. Indien u een hoger rendement nastreeft, is beleggen daarom een must. Wij kunnen u van dienst zijn, indien u naast het willen opbouwen van een additioneel pensioen, tevens reeds een aanvangskapitaal heeft van ca. EUR 100.000.

BRUTTO
Ook de aanwezige liquiditeiten in uw (pensioen-) BV of stamrecht BV kunnen wij voor u conform uw wensen beleggen. Neem hiervoor contact met ons op en wij kunnen de mogelijkheden voor u op en rij zetten.

Begeleiding loterijwinnaars

Het eerste advies: Laat u door deskundigen begeleiden.

Wij helpen u met een advies, in samenwerking met benodigde experts uit ons netwerk. Onze partners kunnen u helpen op het gebied van belasting, nalatenschappen en erfrecht (en zelfs uw mentale welzijn indien u dat wenst). Wij helpen u in de enorm belangrijke ‘Mix van 3’ : uw balans in beleggen, sparen en uitgeven.

Wij bieden u op maat gesneden pakketten aan, waarbij u volledig ondersteund wordt met als enig doel dat u nu en in de toekomst een financieel onbezorgd leven kunt hebben met slechts één aanspreekpunt; uw specialist bij Invest Consult , vermogensbeheer.com.

Beoordeling huidige portefeuille

(bij uw huidige vermogensbeheerder)

Bij veel partijen wordt aangeboden om een gratis second opinion te maken over uw huidige financiële situatie en/of uw beleggingsportefeuille. Om niet te vervallen in lopende bandwerk, willen wij uw portefeuille met aandacht bestuderen en vervolgens onze bevindingen met u communiceren. Omdat dit tijd kost vragen wij hier een eenmalig bedrag voor (EUR 600 excl. BTW), dat u terug krijgt indien u gebruik gaat maken van onze dienstverlening.

lijfrente en kapitaalpolis beleggen

Wij kunnen uw Lijfrente- en kapitaalpolissen beleggen conform uw wensen. Wilt u af van uw huidige (woeker-) polis? Wij werken samen met verzekeraars en verzekeringsspecialisten, die u, voor een eenmalige lage vergoeding (dus geen jaarlijkse afdracht), van een nieuwe polis kunnen voorzien, waarbij uw lijfrente of kapitaal in vertrouwde handen belegd wordt op de manier die bij u past. De polis gaat dan over van uw huidige verzekeringsmaatschappij naar Leidsche verzekeringen, waarmee wij een samenwerkingsverband hebben. Wij beleggen vervolgens namens u uw polis.

U krijgt op ieder gewenst moment online inzicht in de ontwikkeling van uw polis door op onze site in te loggen bij Leidsche verzekeringen. De depotbank van Leidsche verzekeringen is SNS Global Custody B.V. Omdat Leidsche verzekeringen streeft naar een totale kostenpost (inclusief vermogensbeheervergoeding) voor de polishouder van minder dan 2% van het polisvermogen per jaar, beheert Invest Consult de gekoppelde portefeuille voor 0,075% excl. BTW per maand (0,9% per jaar). Op die manier gaat de polis weer voor u werken.

U heeft uw bedrijf verkocht, wat nu?

Frans Vrijvogel: Als u uw bedrijf verkocht heeft, dan is uw kernactiviteit gewijzigd. U hebt uw bakkersbedrijf verkocht, u hebt uw slagerij verkocht, u hebt uw machinefabriek verkocht, waar u deskundig was, u was specialist op dat terrein en had u niemand nodig om u te vertellen wat u moest doen.

Nu zit u geconfronteerd met een vermogen en is uw kernactiviteit, is uw core business, geld! En waar u in het verleden gewend was activiteiten in te huren waar u niet deskundig was, ik noem bijvoorbeeld uw advocaat, een accountant, een fiscalist, hebt u nu deskundigheid nodig op uw core business, omdat dat uw specialiteit niet is, dus u hebt een vermogensbeheerder nodig, die u helpt bij uw core business.